K2KREATORICE

K2K is a name that represents the collaboration of Kristina Paunovski Kekica and Maja Kereš, two talented dancers from Rijeka, Croatia both of which had a chance to study dance abroad (AHK – Amsterdam School of the Arts and Broadway Dance Centre, NYC).

Press: “Kako su dvije djevojke iznimnog talenta stvorile vrhunsku priču”

K2K TIM

Kristina Paunovski

(Umjetnička direktorica, koreografkinja, trenerica)

Plesni izričaj Kristine Paunovski zauzima područje urbanih stilova, improvizacije, jazza i contemporary movementa. Kroz svoj rad mentorirala je mnoge plesače koji su odabrali put profesionalne karijere, a na satovima voli istraživati individualan i autentičan pokret.

PROČITAJ VIŠE

Katarina Jurić

(Tajnica, “Right-hand woman”)

Katarina Jurić, poznatija je kao desna ruka plesnog centra K2K. Njeni su poslovi usmjereni na reorganizaciju rasporeda, obnašanje administrativnih poslova, te poboljšanje komunikacije.

PROČITAJ VIŠE

Andreja Brozović Adžić-Kapitanović

(Koreografkinja, trenerica)

Andreja je naša dugogodišnja trenerica, a kao plesač s nama je od samih početaka. Njezin se plesni vokabular očituje u inspiraciji performansa, umjetnosti i glume, a od nedavno je i certificirana učiteljica yoge.

PROČITAJ VIŠE

Tanja Metikoš

(Koreografkinja, trenerica)

Tanja je zadužena za scenografske i koreografske uzlete, te također pomaže u radu s djecom. Ono što je najviše veseli su pozitivne promjene, s naglaskom na psiho-fizičke promjene i duh pojedinca. Njezino srednje ime je ‘bajka’ ali da biste se u to uvjerili morate ju upoznati.

PROČITAJ VIŠE

Carlos Huerta Pardo

(Modern)

Počeo je plesati s 11 godina upisavši profesionalni konzervatorij za ples u Valenciji, u Španjolskoj. Od 2008. do 2010. godine studira balet i suvremeni ples u londonskoj plesnoj školi Central school of Ballet. Završio je i vrhunski plesni Konzervatorij Superior Danza „María de Ávil“ u Madridu.

Svoj trenutni angažman ostvaruje u riječkom baletnom ansamblu HNK Ivana pl. Zajca.

Marta Voinea Čavrak

(Balet)

Pohađala je baletnu školu „Floria Capsali“, Bukurešt, Rumunjska od 2000 – 2005, baletnu školu „Octavian Stroia“, Cluj-Napoca, Rumunjska od 1996 – 2000.  U HNK Ivana Pl. Zajcau Rijeci radi od 2008. godine.

Osvojila je nagradu za najbolje ostvarenje u baletnom programu HNK Ivana pl. Zajca u sezoni 2015/2016. za ulogu Vile u baletu „San ivanjske noći“ koreografa Lea Mujića.

Nina Jurčić

(Desk)

Na našoj K2K recepciji prva dva tjedna u mjesecu dočekuje vas Nina.

Glavna za deskom Nina vam stoji na raspolaganju za informacije i pomoć oko svih aktualnih zbivanja.

K2K POKRET

Značenje imena

ʞ2kǝn’sep sh ǝn [con cep tion]

imenica
1 formiranje ili osmišljavanje plana ili ideje
2 način na koji se nešto percipira ili cijeni
• opći pojam; apstraktna ideja
• plan ili namjera
• razumijevanje; sposobnost zamišljanja

Misija

Naša misija je kreirati dostupni plesni prostor koji će biti na raspolaganju ljubiteljima plesa. Prvenstveno je cilj dijeljenje znanja i educiranje namijenjeno djeci i mladima te svima onima koji su plesu prepušteni svojim tijelom i duhom.

Kroz plesne stilove (hip-hop, contemporary, heels, balet, modern) djelovanje centra ostvaruje se u pronalaženju vlastitog karaktera plesača i razvijanju individualnosti pojedinca. Naposljetku, u očuvanju dinamične i interaktivne komunikacije. Program koji nudimo osim plesnih satova uključuje i teorijske satove, gostujuće učitelje, profesionalne angažmane i natjecanja. Individualni i grupni pristup i mogućnost savjetovanja o akademskom i komercijalnom svijetu plesa.

POSTANI DIO K2K TIMA

Home-1 Greatest 5Y PLATFORMA ZA EDUKACIJU Djelovanje centra ujedno je osmišljeno i kao platforma za edukaciju mladih i talentiranih plesača koji se plesom jednoga dana žele baviti profesionalno. Stoga K2K pruža iskustvo u području educiranja, koreografije i stručnog vodstva.

Uključivanje u program omogućuje angažman unutar plesnog centra ukoliko je pojedinac zainteresiran za profesionalniji pristup plesu.
KONTAKTIRAJ NAS

POSTANI DIO
K2K TIMA

Djelovanje centra ujedno je osmišljeno i kao platforma za edukaciju mladih i talentiranih plesača koji se plesom jednoga dana žele baviti profesionalno. Stoga K2K pruža iskustvo u području educiranja, koreografije i stručnog vodstva.

Uključivanje u program omogućuje angažman unutar plesnog centra ukoliko je pojedinac zainteresiran za profesionalniji pristup plesu.

KONTAKTIRAJ NAS