K2KREATORICE

K2K is a name that represents the collaboration of Kristina Paunovski Kekica and Maja Kereš, two talented dancers from Rijeka, Croatia both of which had a chance to study dance abroad (AHK – Amsterdam School of the Arts and Broadway Dance Centre, NYC).

Press: “Kako su dvije djevojke iznimnog talenta stvorile vrhunsku priču”

K2K TIM

Kristina Paunovski

(Umjetnička direktorica, koreografkinja, trenerica)

Plesni izričaj Kristine Paunovski zauzima područje urbanih stilova, improvizacije, jazza i contemporary movementa. Kroz svoj rad mentorirala je mnoge plesače koji su odabrali put profesionalne karijere, a na satovima voli istraživati individualan i autentičan pokret.

Katarina Jurić

(Tajnica, “Right-hand woman”)

Katarina Jurić, poznatija je kao desna ruka plesnog centra K2K. Njeni su poslovi usmjereni na reorganizaciju rasporeda, obnašanje administrativnih poslova, te poboljšanje komunikacije.

Andreja Brozović Adžić-Kapitanović

(Koreografkinja, trenerica)

Andreja je naša dugogodišnja trenerica, a kao plesač s nama je od samih početaka. Njezin se plesni vokabular očituje u inspiraciji performansa, umjetnosti i glume, a od nedavno je i certificirana učiteljica yoge.

Nina Jurčić

(Desk)

Na našoj K2K recepciji prva dva tjedna u mjesecu dočekuje vas Nina.

Glavna za deskom Nina vam stoji na raspolaganju za informacije i pomoć oko svih aktualnih zbivanja.

K2K POKRET

ZNAČENJE IMENA

ʞ2kǝn’sep sh ǝn [con cep tion]

imenica
1 formiranje ili osmišljavanje plana ili ideje
2 način na koji se nešto percipira ili cijeni
• opći pojam; apstraktna ideja
• plan ili namjera
• razumijevanje; sposobnost zamišljanja

MISIJA

Naša misija je kreirati dostupni plesni prostor koji će biti na raspolaganju ljubiteljima plesa. Prvenstveno je cilj dijeljenje znanja i educiranje namijenjeno djeci i mladima te svima onima koji su plesu prepušteni svojim tijelom i duhom.

Kroz plesne stilove (hip-hop, contemporary, heels, balet, modern) djelovanje centra ostvaruje se u pronalaženju vlastitog karaktera plesača i razvijanju individualnosti pojedinca. Naposljetku, u očuvanju dinamične i interaktivne komunikacije. Program koji nudimo osim plesnih satova uključuje i teorijske satove, gostujuće učitelje, profesionalne angažmane i natjecanja. Individualni i grupni pristup i mogućnost savjetovanja o akademskom i komercijalnom svijetu plesa.

POSTANI DIO K2K TIMA

Home-1 Greatest 5Y PLATFORMA ZA EDUKACIJU Djelovanje centra ujedno je osmišljeno i kao platforma za edukaciju mladih i talentiranih plesača koji se plesom jednoga dana žele baviti profesionalno. Stoga K2K pruža iskustvo u području educiranja, koreografije i stručnog vodstva.

Uključivanje u program omogućuje angažman unutar plesnog centra ukoliko je pojedinac zainteresiran za profesionalniji pristup plesu.
KONTAKTIRAJ NAS

POSTANI DIO
K2K TIMA

Djelovanje centra ujedno je osmišljeno i kao platforma za edukaciju mladih i talentiranih plesača koji se plesom jednoga dana žele baviti profesionalno. Stoga K2K pruža iskustvo u području educiranja, koreografije i stručnog vodstva.

Uključivanje u program omogućuje angažman unutar plesnog centra ukoliko je pojedinac zainteresiran za profesionalniji pristup plesu.